یکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸ Sunday 26th of May 2019
ads
ads
ads
  2 ماه قبل     خبرآنلاین

مطالعات جدید نشان می‌دهد خوردن روزانه یک تخم‌مرغ خطر سکته را تا 17 درصد افزایش می‌دهد.


مطالعات جدید نشان می دهد خوردن روزانه یک تخم مرغ خطر سکته را تا 17 درصد افزایش می دهد.

به گزارش خبرآنلاین ، این تحقیق را محققان دانشگاه نورث وسترن از روی آنالیز دیتای 30 هزار نفر استخراج کردند.{ لینک }

اخیراً محققان دیگری خوردن تخم مرغ را به صورت روزانه مفید دانسته بودند.{ لینک }

اما مطالعه جدید ادعا کرده است که خوردن تخم مرغ به صورت روزانه خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را تا 17 درصد افزایش می دهد.

این بار متخصصان قلب و عروق به پشتیبانی از این تحقیق معتقدند نتایج حاصله دقیق است و می توان روی آن تکیه کرد.

زرده تخم مرغ حاوی کلسترول بوده و افرادی که کلسترول بالا دارند، باید از خوردن آن پرهیز کنند.

به گفته محققان خوردن روزانه تا 18 درصد سکته قلبی را افزایش داده و تا 17 درصد نیز خطر سکته مغزی را افزایش می دهد.

کسانی که روزی دوبار تخم مرغ می خورند تا 34 درصد خطر مرگ در آن ها افزایش یافته و خطر سکته نیز تا 27 درصد بالا می رود.

در همین حال گفته شده که نباید تخم مرغ را به طور کامل از زنجیره غذایی حذف کرد.

افرادی که گوشی قرمز، سیگار و ... مصرف می کنند، باید مراقب استفاده از کلسترول موجود در تخم مرغ هم باشند.

نتایج مطالعات مذکور در نشریه انجمن پزشکی آمریکا منتشرشده است که نظر سردبیر را جلب کرده و سرمقاله ای درباره آن نوشته شده که روی کلسترول و سکته تأکید کرده است.

اما افرادی مانند دکتر کریستوفر لابوس از دانشگاه مک گیل می گوید متقاعد نشده است!

وی می گوید این تحقیق چیز جدیدی را نشان نمی دهد و تکرار مکررات است. وی افزود نتایج حاصله از روی تحلیل 6 گروه متفاوت اخذشده است که در آن روزها باهم ترکیب شده اند.

بزرگ ترین «اِن قُلت» دکتر لابوس این است که این دیتا قابل اطمینان نیست!

چراکه از 29615 نفر پرسیده شده که چند تا تخم مرغ درسال های گذشته خورده اند و از روی آن نتیجه گرفته اند!

از همه مهم تر چگونه افراد خوردن تخم مرغ در سه سال گذشته را به خاطر دارند؟

بنابراین آنچه گفته شده یک حدس از سوی پرسش شوندگان بوده و اعتبار علمی ندارد.

{در هر حال خوردن زرده تخم مرغ برای افرادی که کلسترول بالا دارند، توصیه نمی شود}

ادامه خبر :