یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸ عنوان سایت را وارد کنید Sunday 21st of July 2019
عنوان سایت را وارد کنید
عنوان سایت را وارد کنید
عنوان سایت را وارد کنید
3 ماه قبل ایرنا

تهران- ایرنا- مطالعات جدید محققان ایتالیایی نشان می‌دهد مصرف روزانه کاکائو با کاهش انواع مختلف عملکرد شناختی مقابله می‌کند و منجر به بهبود عملکرد حافظه، پردازش اطلاعات بصری، پردازش ذهنی و تسلط کلامی می‌شود.


<p> به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس، از دانه کاکائو برای تولید انواع شکلات استفاده می شود و سال ها است که خاصیت درمانی ترکیبات مختلف این ماده از نظر علمی به تایید رسیده است. برای مثال، پلی فنول موجود در شکلات تیره، در بهبود آرامش و خلق و خو نقش دارد و فلاونول موجود در شکلات نیز از کاهش حافظه مرتبط با سن جلوگیری می کند. در مطالعات جدید محققان تاثیر مصرف درازمدت فلاونول بر فعالیت مغز را مورد بررسی قرار دادند. در این مطالعه داوطلبان به سه گروه تقسیم شدند که به میزان کم، متوسط و زیاد به مدت سه ماه کاکائو مصرف کردند. نتایج مطالعات نشان می دهد مصرف روزانه کاکائو به مقدار متوسط باعث بهبود عملکرد حافظه، پردازش اطلاعات بصری، پردازش ذهنی و تسلط کلامی می شود. از طرفی در افرادی که اختلال شناختی ضعیفی داشتند، بهبود قابل توجهی حاصل شد. در ادامه مطالعات آمده است فلاونول موجود در کاکائو اثرات مفیدی بر سلامت قلب و عروق دارد و حجم خون مغز را افزایش می دهد و اثر مثبتی بر عملکرد شناختی در طول زمان دارد. نتایج این مطالعه در نشریه Frontiers in Nutrition منتشر شده است. علمی **9259*1834 </p><p> علمي آموزشي </p><p> فلاونول </p><p> كاكائو </p><p> عملكرد شناختي </p><p> ارتباط با سردبیر newsroom@irna.ir </p><p> تماس بی واسطه با مسئولین </p>

ادامه خبر :

ads

جدیدترین خبرها