شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۸ عنوان سایت را وارد کنید Saturday 20th of July 2019
عنوان سایت را وارد کنید
عنوان سایت را وارد کنید
عنوان سایت را وارد کنید
1 ماه قبل ایرنا

قم - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم، با تاکید بر اهمیت سلامت مردم و تهیه نان بر اساس استانداردهای اعلام شده، گفت: همه نانوایان ملزم به رعایت قوانین و مقررات هستند و در این زمینه دستگاه‌های مسئول نظارت‌های لازم را داشته باشند.


<p> قم - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم، با تاکید بر اهمیت سلامت مردم و تهیه نان بر اساس استانداردهای اعلام شده، گفت: همه نانوایان ملزم به رعایت قوانین و مقررات هستند و در این زمینه دستگاه های مسئول نظارت های لازم را داشته باشند. </p><p> مهرداد غضنفری امرایی عصر چهارشنبه در دومین کارگروه سیاست گذاری گندم، آرد و نان استان قم در سالن جلسات کارخانه آرد درخشان استان تاکید کرد: کارخانه های تولیدکننده آرد که مقررات را در زمینه تولید آرد سبوس دار رعایت می کنند، مورد تشویق قرار بگیرند و نیز همه تولیدکنندگان ملزم به رعایت قوانین در این زمینه هستند. </p><p> وی با اشاره به اهمیت وجود سبوس در نان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مردم در هنگام خرید، بیشتر به ظاهر نان توجه دارند؛ از این رو اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در زمینه مذکور لازم و ضروری است. </p><p> نوع مصرف آرد بر روی کیسه های تولیدی درج شود </p><p> رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم نیز در این جلسه، با اشاره به برگزاری برخی از کارگروه ها در واحدهای تولیدی مرتبط، برگزاری این کارگروه را در یکی از واحدهای تولیدکننده آرد استان در همین راستا برشمرد. </p><p> محمود سیجانی با اشاره به مصوبه جلسه گذشته این کارگروه مبنی بر بحث سبوس گیری هشت تا ۱۲ درصد درباره آرد نان سنگک گفت: بر اساس آن مصوبه قرار شد تا کارخانه ها نوع مصرف آرد را بر روی کیسه های تولیدی آرد درج کنند. </p><p> بیش از هفت هزار تُن گندم از کشاورزان قم خریداری شده است </p><p> مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم نیز دراین جلسه اعلام کرد: از خردادماه جاری تاکنون بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تُن گندم و بیش از یک هزار و ۶۰۰ تُن دانه روغنی کُلزا از کشاورزان استان خریداری شده است. </p><p> بهزاد رادمنش در بخش دیگر سخنان خود، با تاکید بر رعایت مقررات و برخورد با متخلفان خاطرنشان کرد: نانوایی هایی که دارای پروانه کسب هستند، موارد قانونی را بیشتر رعایت می کنند و آموزش های لازم نیز به آنها داده می شود. </p><p> فاطمه عاملی رئیس اداره امور آزمایشگاه های اداره کل استاندارد قم نیز دراین جلسه گفت: برخی از واحدهای نانوایی استان، شرایط لازم تخمیر برای تأمین خمیر مورد نیاز و نیز شرایط استاندارد و مناسب نگهداری آرد را ندارند و لازم است در این زمینه آموزش های لازم به نانوایان ارائه شود. </p><p> در این جلسه تعدادی از مسئولان و کارشناسان دیدگاه ها، نظرها و پیشنهادهای خود را درباره موضوع های مطرح شده در جلسه مذکور بیان کردند. </p><p> ۷۴۰۶/ ۱۱۷۵ </p><p> استان ها - ایرنا - توجه به عدالت جنسیتی در برنامه ریزی روستایی، کاهش ۲.۲ درصدی نرخ بیکاری روستاها،… </p><p> تبریز-ایرنا- سرپرست سازمان غذا و دارو و مدیر اجرایی قرارگاه تامین واردات مواد اولیه صنعت داخلی… </p><p> تبریز-ایرنا- «شرکت دارویی رش» کشور سوئیس که جزو معتبرترین شرکت های جهان به شمار می رود، با… </p><p> سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور در پاسخ به خبرنگار ایرنا در خصوص وقایع رخ داده در جلسه روز… </p><p> شهرری - ایرنا - معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۰ میلیون دانش آموز، سال تحصیلی… </p><p> قم-ایرنا- معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مواد مخدر کشور گفت: کابوس اعتیاد در… </p><p> کرج - ایرنا - معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی گفت که روش… </p><p> ۱۲ ژوئن مصادف با ۲۲ خرداد از سوی سازمان بین المللی کار به عنوان روز جهانی مبارزه با " کار… </p><p> همدان- ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان گفت: به تازگی یک غار خاکی جدید در ارتفاعات بانه… </p><p> سمنان- ایرنا- مدیرکل آموزش و حمایت از تولید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت:… </p>

ادامه خبر :

ads

جدیدترین خبرها